Cum sa?

Cum te menții ca să arati bine la plaja?

Scris de: Andreea Cosma | 02.08.2013

Cum te menții ca să arati bine la plaja?

 A venit vara iar vremea de plajă este numai bună! Chiar dacă nu locuiești la malul mării, te gandești să pleci câteva zile să te bronzezi. Prietenii tăi deabia așteaptă să vă urcați în tren și să ajungeți pe plajă unde simțiți nisipul printre degete. Desigur, când te gândești la zilele însorite petrecute pe plajă, te gândești și la aspectul tău fizic. Parcă vrei să arăți minunat pe plajă și toată lumea să întoarcă privirea după tine, atât pentru bronzul pielii tale cât și pentru abdomenul tău plat. Chiar dacă nu ești nici prea plinuță și nici prea slabă, totuși vrei să faci ceva în legătura cu corpul tău.

 

Metode și sfaturi de slăbit pentru vară!

 
Vara apare o varietate foarte mare de fructe și legume pe placul tuturor precum nectarine, caise, piersici și altele, astfel poți alege să mananci sănătos și să te menții în același timp. O detoxifiere la început de vară este chiar bine venită. În acest mod, îți pregătești corpul pentru zilele extrem de călduroase. De exemplu, cu ajutorul fructelor poți să prepari sucuri delicioase în diferite combinații: pepene galben și pepene roșu, măr verde și castravete, portocale, grefe și multe altele. De altfel, poți să alegi să manânci salate de fructe frumos aranjate și foarte gustoase.
 
Legumele sunt și ele forte sănătoase, pline de vitamine și te ajută la siluetă. Salatele sunt foarte indicate vara. Multe fete și nu numai, aleg la prânz sau seara să mănânce o salată. Cu ajutorul lor, la fel ca și fructele, poți prepara sucuri delicioase. Poți să alegi și iaurturile ușoare și brânza de vaci foarte slabă în grăsimi. Dacă o încluzi în alimentația ta de vară langă legume, te vei simții ușoară.     Chiar dacă vara căldura te doboară și nu ai poftă de mâncare, nu este o soluție să nu mănânci. Lipsa alimentelor în zilele toride te fac să ai problem de sănătate, în mare parte amețeli. Trebuie să alegi alimentele pe care poți să le manânci astfel încât să te simți sătulă.
 
Mai mult decât atât, mai sunt și alte soluții care te pot ajuta de exemplu, poți alege să mergi la sală, poți alege să mergi cu prietenele tale la aerobic. Două ore pline de exerciții pe muzica ta preferată pot face minuni cu corpul tău. Să mergi la sală, este o alegere chiar bună pentru că iți tonifiază corpul și te organizează să manânci sănătos. Sigur vei fi mulțumită de rezultate și vei alerga pe plajă zâmbind! Poți să alergi prin parc în timp ce asculți muzică la câști sau chiar pe malul mării. În acest fel, te relaxezi și îți mulțumești și corpul.
 
Cel mai important lucru dintre toate este consumul de lichide! Vara este recomandat să consumăm multe lichide pentru că afară este cald și riscăm să ne deshidratăm. Trebuie să avem grijă de noi și de corpul nostru atăt exterior, pe plajă, cât și interior oferindu-i necesarul de lichide și alimente. Apa este secretul cel mai mare în toate dietele de slăbit!
 
Cum poți să stai departe de jocurile de pe plajă? Sportul ajută mult coprul tău, astfel poți alege să joci volei pe plajă. Este un sport frumos și solicitant. Poți să te joci și cu mingea pe plajă, fotbal sau pur și simplu pase. Mai știu că iți place să petreci și să pierzi nopțile! Din când în cand poți să te mai și odihnești. Cu cât este mai odihnit corpul tău, cu atât funcționează mai bine în combinație cu sportul și alimentația corectă. 
 
Nu trebuie să te înfometezi sau să te abții de la anumite alimente! Aceasta nu este o soluție! De exemplu înghețata este desertul perfect vara! Sunt foarte multe sortimente de înghețată care te fac să nu te mai oprești. Este răcoroasă, delicioasă și are puține calorii! Combinația de fructe si înghețată este numai bună vara!
 
Totul este să vrei! Costumele de baie comparate tocmai din timpul iernii trebuie să merite aumite sacrificii! Sunt sigură că vara aduce multe multe lucruri pe placul tău printre care alimente, dorința de a te menține în formă și plecările la mare!
 

Tags: vara, plajă, prieteni, bronz, sfaturi de slăbit, metode de slăbit, adolescenta

Articole similare

Cum să îţi alegi fondul de ten

Cum sa?

A-ţi găsi fondul de ten perfect e echivalent cu a întâlni marea dragoste. Şi aşa cum băiatul ales nu trebuie lăsat Vezi tot

Cum să te trezeşti mai uşor dimineaţa

Cum sa?

 Ţi-e greu să te trezeşti dimineaţa, iar patul călduros se transformă în cea mai mare ispită cu care te-ai confruntat vreodată? Vezi tot

Cum să scrii un eseu de nota 10

Cum sa?

,,Nu...nu din nou teme.’’ Îți sună cunoscut, nu? De cele mai multe ori temele pentru acasă sunt o pedeapsă pentru adolescenți. Vezi tot

Învață să spui lucrurilor pe nume - Cum să comunici eficient

Cum sa?

Nevoia de a se face înțeles este foarte importantă pentru fiecare adolescent. Multora  nu le este foarte ușor să comunice într-un Vezi tot

Cum să recunoşti prietenii falşi?

Cum sa?

În adolescenţă petreci foarte mult timp alături de prietenii tăi. Ei ocupă un loc important în viaţa ta. De cele mai Vezi tot

Page Rank